Ministrul Educatiei, Mihail Hardau, si inspectorul general scolar al Capitalei, Cristian Alexandrescu, au fost acuzati ieri de directorul Liceului ""Dante Aligheri"" din Bucuresti, Nastase Craciun, de presuni asupra lui pentru a ajuta un elev sa fie
Ministrul Educatiei, Mihail Hardau, si inspectorul general scolar al Capitalei, Cristian Alexandrescu, au fost acuzati ieri de directorul Liceului ""Dante Aligheri"" din Bucuresti, Nastase Craciun, de presuni asupra lui pentru a ajuta un elev sa fie trecut clasa, desi este repetent, informeaza postul de televiziune Realitatea.
Directorul liceului, care nu a mai fost numit pe post din aceasta toamna, a precizat ca si-a pierdut postul din cauza ca nu a vrut sa il treaca pe elevul repetent. Baiatul este fiul unui procuror delegat la cancelaria primului-ministru. Conform lui Nastase Craciun, acesta ar fi primit mai multe telefoane din partea unor superiori care s-au interesat si i-au sugerat sa ia masuri in legatura cu un elev de clasa a noua, corigent la cinci materii si in situatie de repetentie. Presiunile au fost facute pe baza unei plangeri formulate de mama elevului, procurorul Viorica Stoica, care este delegata la Guvern.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.