Viata politica damboviteana a fost animata, la sfarsitul saptamanii, de doua nunti: ministrul Economiei Codrut Seres si consilierul guvernamental Stejarel Olaru au spus, sambata seara, adio burlaciei.
Conservatorul Codrut Seres s-a casatorit cu aleasa inimii, Ioana Lorina, in prezenta unor invitati de soi: premierul Calin Popescu Tariceanu, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu si ministrul de Finante, Sebastian Vladescu. Toti trei au facut un popas la nunta lui Seres, dupa meciul de la Constanta, in drum spre casa. Atractia nuntii se pare ca a fost insa chiar liderul PC Dan Voiculescu, zis si Felix, insotit de iubita sa, Liana. Potrivit unor martori oculari, domn' profesor a lasat diplomatia si cravata scortoasa la o parte si a dansat nebuneste pe toate stilurile de muzica care i-au ajuns la ureche. "Domn' profesor a fost absolut extraordinar, ne-a dat clasa la toti. A dansat, de la sarba pana la cele mai moderne melodii", ne-a declarat vicepremierul Bogdan Pascu, prezent la ceremonie impreuna cu iubita sa Cristina, dar si cu un tablou, pe care l-a facut cadou mirilor. Miri care nu au avut o nunta in stilul clasic, pentru ca aleasa lui Seres nu a fost furata la miezul noptii. Explicatia abaterii de la ceremonialul traditional ne-a fost data de un alt participant activ la nunta, care a preferat sa-si pastreze anonimatul: "Cum era sa fie furata mireasa cu atatia SPP-isti in preajma?" Ceremonia civila a noului cuplu Seres a avut loc departe de ochii curiosilor, pe un vaporas, iar slujba religioasa a fost oficiata pe insula din mijlocul lacului Snagov. La capitolul muzica, gusturile mirilor au fost indoielnice sau poate ca restul artistilor erau ocupati. Maria Dragomiroiu, Pepe si Calin Geambasu au fost cei care i-au animat pe cei mai importanti oameni politici ai momentului. Ministrul de Externe Mihai Razvan Ungureanu, cuplul pesedist Daciana Sarbu si Victor Ponta, Cozmin Gusa si multi colegi de partid ai mirelui.
Consilierul premierului, fan Andra
Si consilierul guvernamental Stejarel Olaru si-a pus, tot sambata seara, pirostriile, casatorindu-se cu jurnalista Camelia Csiki. Felicitarile, masa si dansul au avut loc la un restaurant de pe malul lacului Herastrau si s-au intins pana dimineata. Printre invitatii de onoare s-au numarat premierul Calin Popescu Tariceanu, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, si liderul PIN, Cozmin Gusa, toti trei veniti deja binedispusi de la nunta lui Codrut Seres. Nasii de cununie ai istoricului au fost consilierul premierului Tariceanu, Marius Oprea si sotia. Premierul a sosit la petrecere in jurul orei trei dimineata, fara sotie. Desi a participat si la nunta ministrului conservator Seres, primul ministru nu a putut dansa la niciunul dintre evenimente, din cauza ghipsului de la picior. Potrivit nuntasului Cozmin Gusa, cadoul sau pentru miri a fost solista Andra, preferata mirelui. Aceasta a cantat o ora dupa care a plecat. dar Stejarel Olaru a ramas cu sotia sa.