Reprezentativa de polo a Romaniei s-a calificat in sferturile de finala ale Campionatului European de la Belgrad, invingand ieri, la capatul unui meci dramatic, nationala Slovaciei cu scorul de 7-6 (1-2, 4-1, 1-1, 1-1). Elevii lui Vlad Hagiu au i
Reprezentativa de polo a Romaniei s-a calificat in sferturile de finala ale Campionatului European de la Belgrad, invingand ieri, la capatul unui meci dramatic, nationala Slovaciei cu scorul de 7-6 (1-2, 4-1, 1-1, 1-1).

Elevii lui Vlad Hagiu au inceput partida destul de slab, ca si in confruntarile precedente. Condusi dupa prima repriza, poloistii romani au stabilit soarta partidei in repriza secunda, pe care au castigat-o cu scorul de 4-2. Ultimele doua runde s-au incheiat la egalitate, cu acelasi scor, 1-1.
Cu doua victorii (cu Slovacia si cu Rusia), un egal (cu Olanda) si o infrangere (cu Spania), elevii lui Vlad Hagiu ocupa locul trei in grupa, cu sapte puncte, dupa Serbia si Spania. Pe locul patru se afla Rusia.
ULTIMUL JOC. Astazi, de la ora 21:15, in ultimul meci din grupe, Romania va infrunta selectionata tarii-gazda, Serbia, dar partida este una fara miza pentru polistii romani care sunt deja calificati in faza urmatoare. In sferturile de finala, nationala noastra va intalni echipa clasata pe locul doi in grupa B, pozitie ocupata in prezent de nationala Greciei. (Madalina Corbeanu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.