In cadrul campaniei ""cartonas rosu la volan"" primim la redactie numeroase imagini ce surprind incalcarea regulilor de circulatie de catre unii participanti la trafic. Spre exemplu, vineri, 1 septembrie, intersectia 13 Septembrie - Sebastian,
In cadrul campaniei ""cartonas rosu la volan"" primim la redactie numeroase imagini ce surprind incalcarea regulilor de circulatie de catre unii participanti la trafic.

Spre exemplu, vineri, 1 septembrie, intersectia 13 Septembrie - Sebastian, in fata magazinului Prosper, ora 19:50. Tramvaiul de pe linia 8 (nr. 010, identificare RATB) vine pe culoarea rosie, de pe 13 Septembrie, dinspre Ghencea, intra pe rosu si blocheaza toata intersectia. Intr-un final, soseste si agentul Politiei. Acesta fluiera disperat, da din maini si... degeaba. Intersectia se elibereaza pe ""cale naturala"", dupa injuraturile si claxoanele de rigoare... Asteptam in continuare imagini si text pe adresa noastra de mail jurnalul@jurnalul.ro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.