Dinamo a castigat sambata turneul din Ungaria, dupa ce a invins cu 1-0 (gol Danciulescu in minutul 22) pe FC Sopron (locul 7) si a remizat, scor 0-0, cu Ujpest (locul 5). In ultimul meci al zilei, FC Sopron a trecut cu 1-0 de Ujpest. Capitanul "caini
Dinamo a castigat sambata turneul din Ungaria, dupa ce a invins cu 1-0 (gol Danciulescu in minutul 22) pe FC Sopron (locul 7) si a remizat, scor 0-0, cu Ujpest (locul 5). In ultimul meci al zilei, FC Sopron a trecut cu 1-0 de Ujpest. Capitanul "cainilor rosii", Danciulescu, a primit trofeul destinat invingatorilor. Turneul a fost organizat de Marius Vizer, patronul lui FC Sopron si un prieten apropiat al lui Cristian Borcea, directorul executiv al lui Dinamo. In meciul cu Sopron, Mircea Rednic, antrenorul "cainilor rosii", i-a folost pe Matache - Mihut, Galamaz, L. Goian, Pascovici - Tames - C. Predescu, Ad. Cristea, C. Munteanu - Danciulescu, Cl. Niculescu, iar in meciul cu Ujpest a folosit formula: Moss - Mihut, Galamaz, L. Goian, Pascovici - Blay, C. Predescu, Ad. Cristea, D. Serban - Danciulescu, Mendy. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.