Chelnerita unui restaurant din oraselul Hutchinson din statul american Kansas a avut surpriza in weekendul trecut sa primeasca un bacsis de zece mii de dolari din partea unui client generos care facuse o comanda de doar 26 de dolari, informeaza agent
Chelnerita unui restaurant din oraselul Hutchinson din statul american Kansas a avut surpriza in weekendul trecut sa primeasca un bacsis de zece mii de dolari din partea unui client generos care facuse o comanda de doar 26 de dolari, informeaza agentiile de presa straine. Dupa ce i-a semnat chitanta cartii de credit si i-a oferit cei zece mii de dolari, clientul - intr-o stare de euforie deosebita - i-a precizat ca "nu este o gluma" si i-a recomandat "sa-si ia ceva simpatic".
Cindy Kienow, care are 35 ani, lucreaza in lantul de restaurante Applebee's de opt ani. Inca uluita de un asemenea bacsis, ea a declarat reporterei CBS - care s-a si infiintat atrasa de senzational - ca isi va oferi o seara de celibatara in Las Vegas. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.