In tara
Cerul va fi temporar noros in jumatatea de nord a tarii si vor cadea averse insotite si de descarcari electrice, in Maramures, local in Crisana, Transilvania, Moldova si la munte, iar spre sfarsitul intervalului si in Dobrogea. C
In tara
Cerul va fi temporar noros in jumatatea de nord a tarii si vor cadea averse insotite si de descarcari electrice, in Maramures, local in Crisana, Transilvania, Moldova si la munte, iar spre sfarsitul intervalului si in Dobrogea. Cantitatile de apa vor depasi izolat 15-20 de l/mp in Carpatii Orientali. Temperatura aerului, in crestere usoara fata de ieri, va avea valori maxime cuprinse intre 22 si 32 de grade si minime intre 10 si 20 de grade.
La Bucuresti
Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla moderat. Temperatura aerului, in crestere fata de ziua precedenta, va avea valorea maxima de 30 - 31 de grade, iar minima de 14 - 16 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.