Au studiat trei saptamani in Cuba. S-au despartit de solista initiala. Au avut curajul sa-si extinda echipa si sa adopte colegi de patru nationalitati. Au lasat fanii in fierbere si nu s-au grabit sa arunce un album de umplutura pe piata. Care-i trea
Au studiat trei saptamani in Cuba. S-au despartit de solista initiala. Au avut curajul sa-si extinda echipa si sa adopte colegi de patru nationalitati. Au lasat fanii in fierbere si nu s-au grabit sa arunce un album de umplutura pe piata. Care-i treaba cu Mandinga?


Se pare ca noii echipe Mandinga ii merge foarte bine, intrucat concertele curg neincetat. Cei zece cu sange fierbinte vor avea parte de o toamna efervescenta, noul show ""Gozalo!"", care promoveaza cel de-al treilea album, fiind atractia a inca trei festivaluri. Dupa recitalurile de la Festivalul Callatis si Flamingo Salsa Festival, trupa va aparea cu noul repertoriu si pe scena altor evenimente mari. La Perfect Salsa Festival - Summer Crush Mamaia - Gozalo! Mandinga va incinge audienta si va marca debutul acestui festival care se va desfasura intre 8 si 10 septembrie la Mamaia. Fenomenul latino ia amploare si iata ca succesul initiativei Mandinga de a organiza primul festival de salsa cu participari internationale a incurajat instant si alti promotori ai genului sa se implice activ.
SALSA. Dupa show-ul din Mamaia, Mandinga va prezenta folclorul Cubei intr-un recital special la invitatia oficiala a ambasadei acestei tari in cadrul Festivalului International de Folclor Targoviste. Trupetii au pregatit un show distinct, ""Mandinga Sabor Cubano"", inspirat de turneul cubanez intreprins la inceputul anului. Mai mult, artistii vor fi capul de afis al serii inaugurale a Festivalului Masca ce se va desfasura la 29 septembrie in Bucuresti (cartierul Militari). ""Muzica latino veritabila nu se gusta cu adevarat in fata televizorului sau a radioului, ci in miezul evenimentelor, alaturi de sute de oameni care canta si danseaza la unison. Salsa te ajuta sa te exteriorizezi si sa-ti exprimi emotiile. Credem ca romanii au nevoie de salsa"", au mentionat cei de la Mandinga.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.