Legume uriase la preturi de producator, tractoare capabile sa lucreze sute de hectare in doar cateva ore, vacute cu cercei, ""antrenate"" sa dea lapte la standarde europene - sunt doar cateva dintre vedetele din aceste zile de la Braila. Targul
Legume uriase la preturi de producator, tractoare capabile sa lucreze sute de hectare in doar cateva ore, vacute cu cercei, ""antrenate"" sa dea lapte la standarde europene - sunt doar cateva dintre vedetele din aceste zile de la Braila.

Targul National de Agricultura, ajuns la a XV-a editie, s-a incheiat ieri. La evenimentul organizat de Camera de Comert si Industrie si Directia Agricola Braila au participat 56 de firme. Producatorii, procesatorii, zootehnistii si legumicultorii din intreaga tara s-au aratat multumiti de manifestare dupa ce au reusit sa incheie numeroase contracte. (Nicoleta Butnaru)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.