O iminenta sarbatoare si un debut cu dreptul s-au transformat, in doar doua minute, intr-un un prim pas fals. Nationala Romaniei a afisat acelasi psihic labil care continua sa ne tina departe de lumea buna a fotbalului. Cele doua puncte pierdut

O iminenta sarbatoare si un debut cu dreptul s-au transformat, in doar doua minute, intr-un un prim pas fals. Nationala Romaniei a afisat acelasi psihic labil care continua sa ne tina departe de lumea buna a fotbalului.

Cele doua puncte pierdute acasa in confruntarea cu principala contracandidata pentru calificarea la CE 2008 ne-ar putea costa o noua ratare. Tricolorii pleaca astazi la pranz catre Albania, acolo unde miercuri vor disputa cel de-al doilea meci din grupa.

ATMOSFERA. Seara ratata s-a prefigurat inca dinaintea primului fluier al italianului Stefano Farina. La portile Stadionului Farul, aceleasi imagini cenusii. Sute de oameni obligati sa se calce in picioare pentru a intra in stadion prin porti minuscule, bisnitari disperati sau reprezentanti ai partidelor politice grabiti sa faca parada electorala prin intermediul echipei nationale. Finalul a gasit un stadion dominat de euforia din sectorul bulgaresc si o echipa romaneasca in moarte clinica, foarte aproape de a primi un pumn final echivalent cu dezastrul.
DARAMAT. La mai bine de o ora dupa incheierea meciului, unul dintre marii vinovatii pentru primirea golului de 2-1, portarul Bogdan Lobont era un monument al deznadejdii. S-a echipat repede si a iesit printre primii de la vestiare. A trecut repede pe langa ziaristi, a facut un semn discret ca nu poate dialoga si s-a urcat in spatele autocarului. Surse din apropierea echipei nationale sustin ca, miercuri, la Tirana, poarta echipei nationale va fi aparata de rapidistul Coman.
Mai multe despre meci
in paginile urmatoare.

PUTEAM CASTIGA CU 3-0


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.