Nationala de polo a Romaniei a remizat ieri, 8-8 cu Olanda, in cea de-a treia partida de la Campionatului European de la Belgrad. In precedentele intalniri de la aceasta competitie, echipa antrenata de Vlad Hagiu inregistrase o infrangere, 8-11 cu Sp
Nationala de polo a Romaniei a remizat ieri, 8-8 cu Olanda, in cea de-a treia partida de la Campionatului European de la Belgrad. In precedentele intalniri de la aceasta competitie, echipa antrenata de Vlad Hagiu inregistrase o infrangere, 8-11 cu Spania, si o victorie, 13-10 in fata Rusiei.
Poloistii tricolori au avut un inceput de meci dezastruos, fiind condusi la un moment dat cu 4-0. A urmat o perioada mai buna a echipei noastre, care a egalat la patru, dar dupa aceea olandezii s-au distantat din nou, scor 6-4. Elevii lui Hagiu au egalat din nou, 6-6, preluand chiar conducerea pana cu un minut inainte de final, cand au fost egalati. Pentru Romania au marcat Radu, Iosep, G. Georgescu si Matei, fiecare cate doua goluri. Dupa trei meciuri disputate, Romania ocupa locul al treilea in clasamentul grupei A, cu 4 puncte, fiind devansata de Serbia si Spania, ambele cu 6 puncte, dar inaintea Olandei (2p), Slovaciei (1p) si Rusiei (0p). In ultimele intalniri din grupa, tricolorii vor juca astazi cu Slovacia, de la ora 12:30, iar maine, de la ora 21:15, cu liderul grupei A, Serbia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.