Regizor
Varsta: 70 de ani Astazi se incheie Gala Tanarului Actor ""HOP"", desfasurata la Mangalia, in perioada 1-4 septembrie. Gala ""HOP"" este un concurs ce creeaza o motivatie pentru cei mai interesanti si mai dotati dintre tinerii actori,
Regizor
Varsta: 70 de ani Astazi se incheie Gala Tanarului Actor ""HOP"", desfasurata la Mangalia, in perioada 1-4 septembrie. Gala ""HOP"" este un concurs ce creeaza o motivatie pentru cei mai interesanti si mai dotati dintre tinerii actori, pusi in conditia de a prezenta publicului invitat la Gala programe si initiative proprii, viziuni innoitoare. Acest public este format in parte din directori de teatre din tara, critici de specialitate, organizatori de festivaluri. Programul celei de-a IX-a editii a Galei ""HOP"" a cuprins zilnic alteliere, concursuri la toate sectiunile si spectacolele in afara concursului. Pentru oragnizarea Galei ""HOP"" al carui rol este de a oferi o sansa tinerilor actori sa fie remarcati, Jurnalul National il declara pe directorul evenimentului, Cornel Todea, ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.