HANDBAL. Campioana Romaniei, Silcotub Zalau, a castigat ieri pe teren propriu, scor 33-21 (19-7), meciul sustinut in compania formatiei Otmar St. Gallen, in prima mansa a primului tur preliminar al Ligii Campionilor la handbal feminin. Daca se va cal
HANDBAL. Campioana Romaniei, Silcotub Zalau, a castigat ieri pe teren propriu, scor 33-21 (19-7), meciul sustinut in compania formatiei Otmar St. Gallen, in prima mansa a primului tur preliminar al Ligii Campionilor la handbal feminin. Daca se va califica in turul secund, Silcotub va lupta pentru un loc in grupele Ligii Campionilor cu echipa norvegiana Byasen Trondheim. La masculin, Dinamo Baumit a invins in prima mansa a turului preliminar al Ligii Campionilor, scor 41-34, in deplasare, pe Besiktas Istanbul.
CANOTAJ. Echipajul feminin de 8+1 al Romaniei, format din Rodica Anghel, Simona Strambeschi, Rodica Florea, Ana Apachitei, Elena Serban, Ioana Papuc, Camelia Lupascu, Georgeta Craciun si Enico Barabas, s-a clasat ieri pe pozitia a doua la Campionatele Mondiale de canotaj de la Gifu. Romancele au fost devansate de echipajul Australiei, in timp ce pozitia a treia a revenit Olandei. Tara noastra a castigat o singura medalie la CM, ocupand locul 17 in clasamentul pe natiuni.
BASCHET. Echipa nationala de baschet feminin a Romaniei va evolua pentru locurile 9-12 la Campionatul European din Turcia, dupa doua infrangeri inregistrate in grupa B, in fata Rusiei si Spaniei. Romania a pierdut si in ultimul meci din grupa, 50-63 in fata Serbiei si Muntenegrului. La masculin, echipa nationala a pierdut orice sansa de a se califica in preliminariile CE din 2006, in urma rezultatului meciului Islanda-Danemarca 60-77.
SPANIA. Laurentiu Rosu a inscris trei goluri pentru Recreativo Huelva, care a obtinut astfel prima victorie din acest sezon al ligii secunde spaniole, 3-1 cu Tenerife, pe teren propriu. Rosu a inscris in minutele 18, 20 si 64, fiind apoi inlocuit cu Casas.
AMICALE. Pandurii Targu-Jiu a terminat la egalitate, 2-2, meciul amical jucat sambata cu Jiul Petrosani. Pentru Pandurii au marcat Robert Vancea (a€™10) si Sorin Vintilescu (a€™35), golurile Jiului fiind inscrise de Ciprian Petre (a€™70) si Ciprian Dinu (a€™90). In alt amical, Poli Timisoara a castigat cu 1-0 in fata divizionarei C UM Timisoara, prin golul marcat de Emanuel Osei, in minutul 67.
FORMULA 1. Pilotul columbian Juan Pablo Montoya (McLaren Mercedes) a castigat Marele Premiu al Italiei, disputat ieri pe circuitul de la Monza. Columbianul a fost urmat de spaniolul Fernando Alonso (Renault), pozitia a treia revenindu-i coechipierului acestuia, italianul Giancarlo Fisichella. Principalul contracandidat al lui Alonso la titlul mondial, finlandezul Kimi Raikkonen (McLaren Mercedes), s-a clasat pe locul patru.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.