O tanara a calatorit cu avionul de doua ori pe ruta Malta-Bulgaria pentru ca nimeni nu a trezit-o atunci cand avionul a ajuns la destinatie, relateaza Reuters.
Mariana, in varsta de 17 ani, dormea in timp ce avionul ei ateriza in Sofia si nu s-
O tanara a calatorit cu avionul de doua ori pe ruta Malta-Bulgaria pentru ca nimeni nu a trezit-o atunci cand avionul a ajuns la destinatie, relateaza Reuters.
Mariana, in varsta de 17 ani, dormea in timp ce avionul ei ateriza in Sofia si nu s-a trezit nici cand pasagerii noi urcau la bordul avionului. Ea a deschis ochii atunci cand avionul ateriza din nou in Malta, tara de unde plecase. Adolescenta a fost nevoita sa mai plateasca un bilet, pentru a se intoarce la parintii ei, care o asteptau in Sofia si la care, prima data, a ajuns doar bagajul ei. Autoritatile nu pot explica de ce s-a ajuns in aceasta situatie. Oficialii din aeroportul din Sofia nu au nici o autoritate asupra avioanelor, deci nu pot efectua verificari la bordul lor. Nimeni nu ar trebui sa adoarma in avion, au declarat reprezentantii companiei de zbor malteze, la fel cum nu trebuie sa adormi in tren, ratand astfel statia unde vrei sa cobori. Ei nu au explicat nici cum s-a putut ca nimeni din personal sa nu observe ca mai sunt pasageri in avion. Autoritatile sunt ingrijorate gandindu-se la ce altceva ar mai putea fi lasat intr-un avion fara ca nimeni sa stie, in conditiile in care o persoana a putut trece neobservata. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.