Ieri seara a luat startul cea de-a patra editie Stufstock. De pe 1 pana pe 3 septembrie, vor urca pe scenele Stufstock 4 2006, la Marina Park si la Papa la Soni, 45 de trupe intr-un maraton al muzicii care va dura 40 de ore. TVR 2 este alaturi de org
Ieri seara a luat startul cea de-a patra editie Stufstock. De pe 1 pana pe 3 septembrie, vor urca pe scenele Stufstock 4 2006, la Marina Park si la Papa la Soni, 45 de trupe intr-un maraton al muzicii care va dura 40 de ore. TVR 2 este alaturi de organizatori in acest maraton cu emisie in direct, incepand cu ora 22:00. Tinerii si mai putin tinerii au anul acesta la Stufstock motive de nostalgie cu formatia Phoenix, intr-o componenta trans-europeana - Nicu Covaci, Mircea Baniciu, Josef Kappl, Mani Neumann, Ovidiu Lipan Tandarica, Cristi Gram si Ionut Contras. Din Germania va sosi "Havoc"-ul lui Vali Farcas si ritmurile etno-balcanice ale "Al Jawala", din Moldova, alternativii de la "Alternosfera" si "Gandul Matei", din Ungaria, heavy-metalistii de la "Subscribe" si etno-jazzmanii din "Kampec Dolores". Stufstock 4 2006 a mai adus un proiect made in US-UK-RO, "Soul Funkotopia", cu Lucian Ban (Ro-US), Alex Harding (US), Eddie Neumann (Ro-UK), Electric Brother si Tavi Scurtu (Ro). Si pentru ca toamna se numara bobocii, Stufstock vine si pune pe scena 20 de trupe noi, dintre care amintim, in zilele rock, ungurii de la "Tunderground", ardelenii de la "Grimus", si cei de la "Defect", care combina punk-ul cu metalul; din Dobrogea vine "Magica" cu progressive metal. Pentru cei carora le lipsea un concert la rasarit de plaja, Endless Zone va trezi la malul marii soarele de duminica cu electro-funk. Anul acesta, Stufstock devine un eveniment accesibil persoanelor cu handicap locomotor, organizatorii asigurand accesul si un podium cu rampa. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.