Mijlocasul rapidist Ciprian Vasilache a fost trimis la echipa a doua a clubului, care activeaza in Liga a III-a, decizia fiind luata de antrenorul Razvan Lucescu. Vasilache nu a facut parte din lotul giulestenilor pentru meciul de la Arad, cu UTA, sc
Mijlocasul rapidist Ciprian Vasilache a fost trimis la echipa a doua a clubului, care activeaza in Liga a III-a, decizia fiind luata de antrenorul Razvan Lucescu. Vasilache nu a facut parte din lotul giulestenilor pentru meciul de la Arad, cu UTA, scor 0-1 in etapa a 5-a din Liga I, dupa ce a dezamagit in meciul cu FK Sarajevo (scor 2-0), din mansa a doua a ultimului tur preliminar al Cupei UEFA. La aceasta partida, Vasilache a intrat pe teren in minutul 76, dar dupa doua actiuni ratate a fost schimbat in minutul 90! Fotbalistul in varsta de 23 de ani a anuntat deja ca vrea sa plece de la Rapid, avand in vedere un transfer la o echipa din strainatate. Vasilache, sosit in Giulesti in 2005 de la Gloria Bistrita, a fost dorit la inceputul acestui sezon de UTA, sub forma de imprumut pentru un an, dar Razvan Lucescu nu a fost de acord. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.