De vineri pana duminica, la ""Marina Park"" si la ""Papa la Soni"", are loc o sarbatoare a muzicii de calitate, in care sunt implicate 45 de grupuri romanesti si internationale, care vor canta in total 40 de ore. In acest an, la Stufstock 4 s-a

De vineri pana duminica, la ""Marina Park"" si la ""Papa la Soni"", are loc o sarbatoare a muzicii de calitate, in care sunt implicate 45 de grupuri romanesti si internationale, care vor canta
in total 40 de ore.

In acest an, la Stufstock 4 s-au instituit seri ""tematice"", cu rock alternativ, hardcore & punk (vineri), rock & metal (sambata), jazz & blues (duminica). Cele mentionate se intampla pe scena mare, in timp ce ""La Soni"" primele doua seri sunt folk-etno-world, iar ultima e dedicata jazz-ului. La ""Marina Park"" se va canta (alternativ) pe doua scene de 14 cu 10 metri, respectiv 12 cu 10 metri, cu o deschidere totala (in fata) de 40 de metri.
PIPAI LA MIXER. Sunetul va fi de 120 kw, luminile de 250 kw, alimentarea fiind asigurata de doua generatoare de 250 kw. Vor fi patru mixere de 44 canale fiecare si sute de km de cablu, iar echipa tehnica de la Sincron Music, formata din 36 tehnicieni si condusa de faimosul Pipai, va avea grija ca toti artistii sa ""sune"" foarte bine. O alta premiera a acestui an este diversificarea genurilor muzicale, prin prezenta trupelor Zob, E.M.I.L. si Defect (punk rock, respectiv metalcore-punk), Magica (progressive metal), Endless Zone (electro-funk). Plus prezenta legendarului grup Phoenix in formula-standard, cu Nicu Covaci, Mircea Baniciu, Joji Kappl, Mani Neumann, Ovidiu ""Tandarica"" Lipan, Cristi Gram si Ionut Contras. Amatorii de jazz vor avea ocazia (unica!) de a urmari la lucru o selectionata internationala alcatuita din mari maestri: Lucian Ban (SUA) - pian, Alex Harding (SUA) - sax bariton, clarinet, Eddie Neumman (Marea Britanie) - sax tenor, Electric Brother (RO) - electonics, laptop, bass, Tavi Scurtu (RO) - tobe. Dupa cum se stie, Stufstock 4 se deosebeste de primele editii si pentru ca intrarea se face pe baza de bilete. Cei care au fost pe faza le-au putut procura cu 35 RON, iar din aceasta saptamana pretul este de 50 RON pentru toate cele trei zile si la toate manifestarile.
Anul acesta, Stufstock este accesibil persoanelor cu handicap locomotor, organizatorii asigurand accesul si un podium cu rampa.

VLAD SI EROII


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.