Reunit marti la Mogosoaia, lotul echipei nationale de tineret a intrat in ultima faza a pregatirilor pentru meciul pe care il va sustine saptamana viitoare, la 5 septembrie, in deplasare, contra Germaniei. ""Baietii sunt foarte motivati. Ar fi se
Reunit marti la Mogosoaia, lotul echipei nationale de tineret a intrat in ultima faza a pregatirilor pentru meciul pe care il va sustine saptamana viitoare, la 5 septembrie, in deplasare, contra Germaniei.

""Baietii sunt foarte motivati. Ar fi senzational sa ne calificam la turneul final al CE de anul viitor, mai ales ca asta ar insemna automat si prezenta la Olimpiada, iar jucatorii ar castiga enorm, atat in planul cotei personale, cat si ca experienta competitionala"", a declarat ieri selectionerul Emil Sandoi (foto). Acesta a mai afirmat ca are la dispozitie toate conditiile: ""Presedintele Mircea Sandu ma suna zilnic ca sa se intereseze de reprezentativa de tineret, asa ca avem parte de un suport foarte bun din partea FRF"". Ieri, antrenorul Germaniei, Dieter Eilts, a afirmat ca se asteapta la un meci foarte greu: ""Romania a luat un start stralucitor, invingand cu 3-0 in Irlanda de Nord, si stiu ca formeaza o echipa deja experimentata"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.