Gruparea din Ghencea poate trimite la UEFA, cel mai tarziu in aceasta-seara, pana la ora 23:59, lista cu jucatorii care vor evolua in Liga Campionilor. O modificare sigura in lotul Stelei o reprezinta legitimarea atacantului francez Cyrill Therea

Gruparea din Ghencea poate trimite la UEFA, cel mai tarziu in aceasta-seara, pana la ora 23:59, lista cu jucatorii care vor evolua in Liga Campionilor.

O modificare sigura in lotul Stelei o reprezinta legitimarea atacantului francez Cyrill Thereau. Jucatorul lui Charleroi a refuzat in prima faza oferta Stelei, la fel ca si Fabien Camus, dar managerul general Mihai Stoica a ramas in Belgia, insistand pentru aducerea celui care este vazut ca o solutie ideala pentru atac. Thereau urma sa ajunga aseara in Romania, iar astazi va semna un contract pe patru ani. Tranzactia a fost confirmata de patronul Gigi Becali: ""Ne-am inteles cu Thereau. Din cauza lui Camus, care era un jucator foarte bun, era ca totul sa pice. Pana la urma s-a rezolvat. Suntem multumiti. E un atacant sapte clase peste Mazilu si nu costa doua milioane de dolari"". Becali n-a exclus ca, pana in aceasta seara, sa se mai realizeze unul sau doua transferuri, fiind vizati jucatori si din campionatul intern.

STADION


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.