Cu trei zile inaintea meciului, bulgarii au declansat, prin intermediul presei, un atac dur la adresa selectionerului Romaniei, Victor Piturca. Dorinel Munteanu nu s-a prezentat marti seara in cantonament si va rata ""dubla"" cu Bulgaria si Albania.

In editia sa de ieri, cotidianul sofiot Meridian Match incearca sa prezinte ultimele noutati din lotul Romaniei, speculand insa probleme administrative, acuzandu-l pe Victor Piturca de interese obscure.
ACUZE. Fara nici o legatura cu meciul, ziaristii bulgari il suspecteaza pe selectioner de faptul ca duce echipa nationala sa joace la Constanta, deoarece primeste bani de la Viorel Paunescu, proprietarul Hotelului Rex din Mamaia, acolo unde locuiesc tricolorii inaintea meciurilor. Ziarul bulgar crede ca Piturca ar lua un procent din afacerea dintre FRF si Viorel Paunescu privind cazarea echipei nationale a Romaniei. In replica, presedintele FR de Natatie, Viorel Paunescu, a declarat: ""Nu am relatii cu Piturca in privinta Hotelului Rex, care nu se mai afla in proprietatea mea din 10 august. Rex are un contract cu FRF, prin care hotelul incaseaza bani de la FRF, si nu Piturca de la hotel. Sigur, FRF are o facilitate, o reducere, iar nationala beneficiaza de cele mai bune conditii"".
ABSENTA. Asteptat sa soseasca marti seara in cantonamentul de la Hotelul Rex din Mamaia, antrenorul-jucator de la CFR Cluj, Dorinel Munteanu, l-a informat pe selectioner ca nu poate onora convocarea pentru cele doua jocuri. ""I-am spus lui Piti ca incerc sa ajung miercuri seara la lot pentru a putea fi apt macar pentru jocul cu Albania, de saptamana viitoare, dar se pare ca nu se poate. Oricum, eu le tin pumnii coechipierilor si sper sa obtina sase puncte din cele doua jocuri"", a explicat experimentatul mijlocas. In aceste conditii, favorit pentru titularizare pe postul lasat liber de Dorinel a devenit stelistul Sorin Paraschiv, jucator pe care selectionerul Piturca l-a promovat in perioada cand pregatea Steaua.

STOICIKOV INCHIDE SI EL PORTILE