Nici n-a scapat bine din detentia la care a fost supusa opt ani, ca austriaca Natascha Kampusch si-a uimit conationalii cu niste decizii cel putin bizare.

Tanara de 18 ani, care a evadat saptamana trecuta din subsolul unde a stat de la varsta de 10 ani, si-a angajat deja avocat si un consultant de relatii publice. Demersul pentru care are nevoie de avocat i-a lasat cu gura cascata pe austrieci, pentru ca Natascha vrea, nici mai mult, nici mai putin, decat doua-trei mii din casa si bunurile celui care a rapit-o in 1998, pe cand se ducea la scoala. Printre bunurile pe care le vizeaza tanara se numara si actiunile pe care rapitorul le detinea la firma pentru care lucra si care reprezinta aproape un sfert din totalul titlurilor.
INTERVIURI PE BANI. Cat despre specialistul in relatii publice, scopul sau va fi sa negocieze maximum doua interviuri in care Natascha isi va spune povestea. Dupa aceste intalniri cu presa, ea vrea sa fie lasata in pace. Povestea despre care e vorba arata insa tot mai ciudat. Un prieten de-al lui Wolfgang Priklopil, barbatul care a rapit-o pe Natascha, a declarat ca a cunoscut-o pe fata chiar acum o luna, cand era in vizita. Intalnirea a decurs cat se poate de firesc, fara sa existe semne ca fata ar fi fost tinuta cu forta in casa, a spus barbatul. (Irina Cristea)