Actrita
Varsta: 44 de ani Oana Pellea a terminat recent filmarile in Marea Britanie, la productia ""I Really Hate My Job"", ea devenind astfel prima actrita din Romania care joaca un rol principal intr-un film britanic. Filmul, regizat de Oli
Actrita
Varsta: 44 de ani Oana Pellea a terminat recent filmarile in Marea Britanie, la productia ""I Really Hate My Job"", ea devenind astfel prima actrita din Romania care joaca un rol principal intr-un film britanic. Filmul, regizat de Oliver Parker, este o comedie amara. Scenariul se axeaza pe vietile a cinci femei angajate intr-un restaurant de mana a doua din Londra. Oana Pellea, fiica regretatului Amza, este, fara indoiala, una dintre cele mai importante actrite ale generatiei sale. Ea este cunoscuta pentru rolurile din ""Stare de fapt"" (1995), ""Vulpe, vanator"" (1992), ""Faleze de nisip"" (1982). Pentru ca dovedeste capacitatea de a juca un rol principal de film in limba engleza, dupa ani in sir in care a jucat pe scena in limba franceza, in spectacolul ""Je ma€™en vais"", Jurnalul National o declara pe Oana Pellea ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.