Daca in urma cu doua zile oficialii Pro TV negau vehement incheierea colaborarii cu Teo Trandafir (foto), aseara, Maria Apostol, director Relatii Publice al postului din Pache Protopopescu, a confirmat oficial faptul ca vedeta tv a cerut rezilierea c
Daca in urma cu doua zile oficialii Pro TV negau vehement incheierea colaborarii cu Teo Trandafir (foto), aseara, Maria Apostol, director Relatii Publice al postului din Pache Protopopescu, a confirmat oficial faptul ca vedeta tv a cerut rezilierea contractului. ""Noi am primit o cerere din partea avocatilor lui Teo pentru o intalnire ce va avea ca tema rezilierea contractului. Deocamdata, nu s-a stabilit data la care se va desfasura aceasta intrunire"", a declarat Apostol. Desi oficialul Pro nu a confirmat suma, se pare ca Teo are o clauza de reziliere in valoare de 150.000 de euro. Totodata, sunt zvonuri potrivit carora si acesti bani vor fi achitati de catre trustul Dogan Media. La randul sau, Radu Voicu, directorul de programe al Kanal D, nu a dorit sa faca nici un comentariu in legatura cu posibila achizitie a lui Teo: ""Nu sunt abilitat sa va spun nimic in acest moment"".
Cum se preconizeaza ca postul Kanal D sa-si inceapa emisia in Romania din toamna, reprezentantii acestuia au ""vanat"" mai multe vedete de la diverse canale concurente. Se pare ca printre cei ""ochiti"" s-au numarat si Lucian Mandruta si Dana Mladin, care au declinat insa oferta. (A.V.P.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.