Dupa luni bune in care nu a mai participat la sedintele conducerii PSD, in calitate de lider al grupului din Senat, Ion Iliescu (foto) a dezvaluit ieri de ce nu a mai trecut pragul sediului central din Kiseleff. Nu pentru ca nu ar fi fost invitat
Dupa luni bune in care nu a mai participat la sedintele conducerii PSD, in calitate de lider al grupului din Senat, Ion Iliescu (foto) a dezvaluit ieri de ce nu a mai trecut pragul sediului central din Kiseleff.

Nu pentru ca nu ar fi fost invitat, desi unii sustin asta, ci pentru ca nu-i place. ""Ei ma cam invita, dar eu nu prea ma duc. Pentru ca nu-mi place. Pentru ca am fost o data si din incinta si din interiorul structurii respective si a aparatului care ii deserveste s-au debitat tot felul de neghiobii, pe care eu a trebuit sa le contest. Si nu am nevoie, dupa fiecare sedinta, sa vin eu sa fac precizari"", s-a explicat Iliescu. Cum pe piata au aparut zvonuri privind schimbarea sa din functia de lider al grupului senatorial, Iliescu nu a ocolit acest subiect, spunand ca sunt doar simple ""speculatii"", si s-a aratat dezinteresat de ""uneltirile"" din PSD impotriva sa. ""Nu ma intereseaza. Nu eu am nevoie de ei, ei au nevoie de mine, asa ca eu nu mai am nici un fel de apetit ca sa intru in competitie cu nimeni. Nu am cu cine sa intru in competitie"", a declarat, razboinic, Iliescu, anuntand ca nu va participa nici la reuniunea din aceste zile, de la Predeal, a grupurilor parlamentare ale PSD.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.