FC National a depus ieri la Comisia de Disciplina a FRF, o cerere de suspendare pe termen nelimitat a jucatorilor John Wayne Srhoj si Abiodun Agunbiade, pentru grave abateri de la Regulamentul de Ordine Interioara, a declarat directorul sportiv al cl
FC National a depus ieri la Comisia de Disciplina a FRF, o cerere de suspendare pe termen nelimitat a jucatorilor John Wayne Srhoj si Abiodun Agunbiade, pentru grave abateri de la Regulamentul de Ordine Interioara, a declarat directorul sportiv al clubului "bancar", Mihai Ionescu. "Am depus un memoriu in care am scris despre gravele abateri de la Regulamentul de Ordine Interioara. Nu s-au prezentat la antrenamente, iar Srhoj a refuzat sa faca parte din lot la partida cu Dinamo. De asemenea, nu au participat la prezentarea echipei si se antreneaza cu o alta grupare fara acordul clubului", a spus Ionescu. Australianul Srhoj si nigerianul Abiodun au fost declarati liberi de contract de Comisia pentru Statutul Jucatorului. Cei doi au apelat la comisie pentru a se putea transfera ca jucatori liberi de contract, sustinand ca acordurile dintre ei si FC National au expirat la 1 iulie 2006. In replica, gruparea "bancara" a sustinut ca acestora li s-au prelungit automat contractele pana in anul 2007. Abiodun, in varsta de 23 de ani, si Srhoj, in varsta de 24 de ani, s-au transferat la FC National in 2004. Srhoj si Abiodun au ajuns pe 16 august la Timisoara si au afirmat ca doresc sa evolueze la "Poli". Cazurile lui Abiodun si Srhoj vor fi judecate de Comisia de Apel a FRF pe 14 septembrie. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.