George Copos, principalul actionar de la Rapid, a declarat ca gruparea giulesteana ar fi fost pe primul loc in clasament, daca ar fi avut macar cateva ore pe zi la dispozitie pentru a se ocupa de echipa, lasand astfel de inteles ca nu este multumit d
George Copos, principalul actionar de la Rapid, a declarat ca gruparea giulesteana ar fi fost pe primul loc in clasament, daca ar fi avut macar cateva ore pe zi la dispozitie pentru a se ocupa de echipa, lasand astfel de inteles ca nu este multumit de activitatea lui Dinu Gheorghe, confirmat, totusi, luni seara, ca presedinte executiv. "Eu am experienta la Rapid, dar acum este imens de greu. Nu vedeti unde am ajuns? Locul opt este loc pentru Rapid? Nu mai pot, am ajuns la capatul puterilor. Daca eu aveam timp si ma ocupam doar o ora si jumatate sau doua ore pe zi de Rapid, acum eram lideri, pentru ca in momentul asta aveam cei mai valorosi jucatori. Eu as avea timp dimineata sa ma ocup de treburile Rapidului. Dar ce, Dinu se trezeste asa de dimineata?", a declarat Copos, pentru Mediafax. Intrebat de ce este suparat Dinu Gheorghe, care a lipsit de la ultimele doua meciuri disputate de Rapid, cu FK Sarajevo in Cupa UEFA, si cu UTA Arad in campionat, Copos a raspuns: "Dinu s-a nascut suparat. Am vorbit si cu el, si cu Razvan Lucescu. Pentru Dinu, ceea ce face la Rapid este un hobby si, chiar daca vrem sa-l dam afara, nu putem. El a pacatuit si de aceea nu a venit la ultimele meciuri, insa sunt sigur ca o sa-l vedem din nou, cat de curand, pe stadion. Si Razvan este nemultumit, e normal, avand in vedere evolutia noastra, dar si pentru ca eu sunt foarte exigent". Copos a avut luni seara, la Hotelul "Crowne Plaza", o intalnire cu antrenorul Razvan Lucescu si cu presedintele executiv Dinu Gheorghe, la care au participat secretarul executiv Constantin Zotta si actionarii Dan Ostahie si Dan Fati. "Am vrut sa strang la un loc conducerea clubului pentru a lamuri situatia de la Rapid, pentru ca nu se mai poate asa cum a fost pana acum! Trebuie sa ne rezolvam problemele cat mai repede", a spus R. Lucescu.
Acord pentru Mazilu, C. Lazar si S. Stancu
Copos a mai declarat ca a ajuns la un acord cu patronul divizionarei secunde Sportul Studentesc, Vasile Siman, pentru transferul a trei jucatori de la gruparea din Regie: Ionut Mazilu, Costin Lazar si Stelian Stancu. "Voi face un efort si, in final, ii vom transfera pe cei trei jucatori de la Sportul. Siman este un haiduc, am mai spus-o, si de aceea a durat atat de mult. Dar ne-am inteles. Marti (n.r. - ieri), fotbalistii vor face un control medical, iar miercuri vor efectua la Pro Rapid primul lor antrenament cu Razvan Lucescu", a spus Copos.
Acesta a precizat ca suma pe care Rapid o va plati pentru transferul celor trei jucatori de la Sportul este "mica". "Va fi, in principal, un schimb de jucatori. Rapid il va ceda definitiv pe Postolache la Sportul si va renunta la cele 50 de procente pe care le avea din drepturile federative asupra lui Tiberiu Balan, care era detinut in coproprietate de cele doua cluburi. Suma de transfer chiar este una mica. Nu pot sa spun despre cat e vorba, dar este mica. Ulterior, in cazul unui transfer in strainatate, o cota parte va reveni Sportului, insa cei trei sunt suta la suta jucatorii Rapidului", a explicat Copos, dupa ce a negociat cu Siman si cu impresarul fotbalistilor, Victor Becali.
La finalul negocierilor, Siman a declarat ca negocierile pentru transferul celor trei "studenti" la Rapid "sunt pe drumul cel bun", adaugand ca afacerea ar putea fi finalizata "in zilele urmatoare". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.