Marti seara, Fabrica de Hartie Busteni, inchisa si dezafectata, a luat foc. Pentru stingerea incendiului a fost nevoie de sapte echipaje de pompieri. Nu au fost pagube, dar s-a lucrat cu disperare ca focul sa nu se intinda la casele de langa fabr
Marti seara, Fabrica de Hartie Busteni, inchisa si dezafectata, a luat foc. Pentru stingerea incendiului a fost nevoie de sapte echipaje de pompieri.

Nu au fost pagube, dar s-a lucrat cu disperare ca focul sa nu se intinda la casele de langa fabrica in flacari. Marti noapte nu se stia cu certitudine care a fost cauza izbucnirii incendiului. Se banuia ca ar putea fi un scurtcircuit, dar si o mana criminala. In cursul zilei de ieri, pompierii si autoritatile locale au aprofundat cercetarile, pentru a vedea care a fost pricina pentru care fabrica a fost cuprinsa de flacari. Si prima posibilitate, aceea a producerii unui scurtcircuit, s-a confirmat. De vina au fost, conform anchetatorilor, muncitorii care lucrau la dezafectarea fabricii. Ei au lasat un aparat de sudura neasigurat, s-a produs o scanteie si imediat s-a declansat incendiul, care a distrus mai bine de 500 de metri patrati de acoperis. (Nina Marcu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.