Lunile urmatoare vor fi pline de evenimente pentru Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism din Romania. Pentru bucatarii romani urmeaza o competitie extrem de grea, International Culinary World Kremlin Cup, in perioada 4-7 oc

Lunile urmatoare vor fi pline de evenimente pentru Asociatia
Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism din Romania.

Pentru bucatarii romani urmeaza o competitie extrem de grea, International Culinary World Kremlin Cup, in perioada 4-7 octombrie la Moscova. Echipa Romaniei va fi compusa din opt competitori si doi conducatori de delegatie. Tot in luna octombrie va avea loc la Torino manifestarea ""Salone del Gusto"". Aici, delegatia Romaniei va avea drept scop promovarea bucatariei traditionale romanesti. Evenimentul va avea loc in perioada 26-30 octombrie. Orasul Helsinki va gazdui in perioada 18-22 octombrie o conferinta europeana pe teme gastronomice, eveniment la care vor lua parte si reprezentanti ai ANBCT.
Luna noiembrie aduce Expogast Culinary World Cup, la Luxembourg intre 18 si 22. Din partea ANBCT se va prezenta o echipa regionala, filiala Predeal. Ziua de 27 noiembrie va fi una deosebita pentru Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism din Romania. Intr-un cadru festiv, cartea ""35 de ani de existenta ANBCT"" va fi prezentata membrilor si celor care sunt interesati de istoria acestei asociatii profesionale. Tot cu aceasta ocazie se va edita revista Arta culinara.
IN VIITOR. Inca de pe acum, in programul asociatiei sunt insemnate doua evenimente care vor avea loc in anul 2007. Unul dintre ele este concursul ""Arta moldoveneasca"", la care vor lua parte cadeti cu varsta pana in 23 de ani din Republica Moldova. Apoi, ANBCT va participa la ""Boucuse Da€™Or"", cea mai mare competitie de arta gastronomica din lume.

PENTRU MAESTRI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.