Erste Bank va oferi pana la 485 de milioane de euro pentru titlurile detinute de salariatii Bancii Comerciale Romane (BCR), pretul oferit plecand de la valoarea de 7,65 euro, oferita anul trecut pentru preluarea pachetului majoritar al bancii, a info
Erste Bank va oferi pana la 485 de milioane de euro pentru titlurile detinute de salariatii Bancii Comerciale Romane (BCR), pretul oferit plecand de la valoarea de 7,65 euro, oferita anul trecut pentru preluarea pachetului majoritar al bancii, a informat miercuri institutia de credit austriaca.

Pretul va fi achitat fie in numerar, fie sub forma de actiuni la Erste Bank, se arata intr-un comunicat al bancii austriece. Daca va fi aleasa operatiunea de schimb de titluri, salariatii BCR vor primi o actiune Erste Bank pentru sase detinute la banca romaneasca. Angajatii BCR controleaza 8% din capitalul bancii. Oferta va fi lansata dupa finalizarea procesului de preluare a BCR, estimat la 21 septembrie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.