Oltenii au incercat un razboi psihologic inainte de meci in speranta ca dusmanul de moarte se va speria. 30.000 de spectatori au facut o primire ostila, insa, pe teren, Dinamo a facut legea. Patronul oltenilor, Adrian Mititelu, mai trebuie sa aste
Oltenii au incercat un razboi psihologic inainte de meci in speranta ca dusmanul de moarte se va speria. 30.000 de spectatori au facut o primire ostila, insa, pe teren, Dinamo a facut legea. Patronul oltenilor, Adrian Mititelu, mai trebuie sa astepte pana va rapune pe Dinamo. Remiza din Giulesti a permis Universitatii sa viseze, insa pustii Baniei nu s-au descurcat decat partial in fata unei echipe bine asezate in teren. UMILINTA. Tatonarea de la debut s-a sfarsit cu o ratare a lui Saceanu, singur cu Matache, iar pe contraatac Dinamo a deschis scorul prin Ionel Ganea (a€™32). Din acest moment, Craiova s-a rupt. ""Cainii"" au preferat sa se apere si sa raspunda pe contraatac, tactica ce a dat roade in fata unei defensive visatoare. Ionel Ganea a dus scorul la 2-0 dupa o combinatie cu Adrian Cristea (a€™65). Umilinta a desavarsit-o acelasi atacant care a mai inscris de doua ori in minutele 70 si 84 si a sfarsit aplaudat de fanii Universitatii. Dupa aceasta evolutie excelenta a ""Ganezului"", posibil ca selectionerul Victor Piturca sa-si aminteasca de el. ""Nu cred ca cineva poate pune la indoiala victoria noastra. Ma bucur pentru Ganea si pentru toata echipa. Au jucat exact ce le-am cerut"", a declarat la final antrenorul dinamovist, Mircea Rednic. De partea cealalta, Ovidiu Stanga, era un monument al tristetii: ""Dupa un asemenea esec nu se mai poate spune nimic"".





OSTILITATE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.