TERMEN: 31 AUGUST Managerul general al ros-albastrilor, Mihai Stoica, se afla de duminica dimineata in Belgia, acolo unde negociaza transferul a doi sau trei jucatori aflati sub contract cu echipa de prima liga, Charleroi. Principalele tinte a

TERMEN: 31 AUGUST

Managerul general al ros-albastrilor, Mihai Stoica, se afla de duminica dimineata in Belgia, acolo unde negociaza transferul a doi sau trei jucatori aflati sub contract cu echipa de prima liga, Charleroi.

Principalele tinte ale campioanei Romaniei sunt mijlocasul francez Fabien Camus (21 de ani), fost jucator la Olympique Marseille si atacantul nigerian Joseph Akpala (20 de ani), unul dintre cei mai apreciati tineri fotbalisti din campionatul belgian.
REFERINTE. Akpala a fost titular in toate cele patru meciuri disputate de Charleroi si are o selectie in echipa nationala a Nigeriei. De asemenea, Steaua mai este interesata de atacantul brazilian Dos Santos Orlando si de mijlocasul franco-marocan Abdelmajid Oulmers. Intermediar ar putea fi fostul international, Liviu Ciobotariu. Mihai Stoica a asistat duminica seara la meciul Charleroi - Gent, intalnindu-se dupa incheierea jocului cu conducerea gazdelor si cu jucatorii nominalizati mai sus. In aceste zile, conducerea stelista incearca sa mai obtina si semnatura mijlocasului Ovidiu Petre, de la Poli Timisoara. Steaua mai poate adauga jucatori pe lista pentru Liga Campionilor pana la 31 august.
LAUDE. Fostul antrenor al Stelei, Oleg Protasov, in prezent la Dniepr Dniepropetrovsk, a declarat, pentru cotidianul Sport Segodnia, ca ros-albastrii au acumulat in Cupa UEFA o experienta importanta, de care ar putea profita in Liga Campionilor. ""Steaua este un adversar de luat in seama. Fotbalul romanesc a crescut. In Romania sunt multe talente, dar finantarea centrelor de copii lasa de dorit. Oricum, Steaua a ajuns in semifinalele Cupei UEFA, o realizare mare"", a spus Protasov.
SURPRIZA. Abonatii FC Steaua care isi vor achizitiona pachetul de bilete pentru toate cele trei partide din grupa E a Liga Campionilor de pe teren propriu vor primi din partea clubului si un cadou-surpriza, cate un tricou original al echipei.

KIEV, VICTORIE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.