Presedintele CNVM, Gabriela Anghelache, a venit ieri la Parchetul Instantei Supreme pentru inceperea prezentarii materialului de urmarire penala. Ea a tinut sa precizeze ca nu a incercat sa se sustraga de la procedurile judiciare pentru care a fo
Presedintele CNVM, Gabriela Anghelache, a venit ieri la Parchetul Instantei Supreme pentru inceperea prezentarii materialului de urmarire penala.

Ea a tinut sa precizeze ca nu a incercat sa se sustraga de la procedurile judiciare pentru care a fost citata, deoarece vineri fusese la un pas sa fie adusa cu Politia, pentru ca nu se prezentase in fata anchetatorilor. Presedintele CNVM va putea sa studieze probele stranse de procurori pana la data de 2 septembrie.
EXPERTIZA. In urma cu cateva zile, Anghelache ceruse Parchetului ca anchetarea ei sa continue prin efectuarea unei expertize grafologice asupra modificarilor si adnotarilor corpului de control al institutiei privind tranzactiile si operatiunile care vizau actiuni Rompetrol. Cererea i-a fost insa respinsa. Presedintele CNVM este acuzat de favorizarea infractorului, fals intelectual si aderare la un grup de criminalitate organizata. (Miruna Pasa)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.