Tricolorii s-au reunit ieri-dimineata in vederea dublei cu Bulgaria si cu Albania. La stelistul Dorin Goian s-a renuntat, iar Dorinel Munteanu e incert din cauza unei probleme de familie. Indisponibilitatea lui Dorin Goian l-a ingrijorat pe Pitur

Tricolorii s-au reunit ieri-dimineata in vederea dublei cu Bulgaria si cu Albania. La stelistul Dorin Goian s-a renuntat, iar Dorinel Munteanu e incert din cauza unei probleme de familie.

Indisponibilitatea lui Dorin Goian l-a ingrijorat pe Piturca, iar marea noutate o reprezinta convocarea dinamovistului Ionel Ganea, autor a patru goluri in meciul de duminica de la Craiova. ""Nu era in vederile mele, insa a avut evolutii bune si poate ma voi folosi de el"", a explicat Piturca. Nationala se afla de ieri la Hotelul Rex din Mamaia, iar aseara, de la ora 18:30, a sustinut primul antrenament la Constanta.
PROBLEME. ""Din pacate, situatia nu este chiar asa cum as fi dorit, ma refer la accidentari, pentru ca la vechii accidentati, Ovidiu Petre, Radoi, Mazilu, s-a adaugat si Goian, la care am renuntat. Cu toate aceste probleme, lotul nostru este unul valoros si sper sa castigam cele sase puncte puse in joc"", a spus Piturca.
CRUCIAL. Despre partida de sambata seara, Piturca a afirmat: ""Acest meci este unul crucial, ca si cel din Albania, pentru ca, daca vom lua sase puncte, sansele de calificare vor creste vertiginos. Bulgaria este principala noastra contracandidata, pentru ca, dupa Olanda, este cea mai valoroasa echipa"", a spus selectionerul. Prezent la reunire, capitanul Cristian Chivu a declarat: ""Este timpul sa obtinem acea calificare mult dorita, sa scoatem capul in fotbalul european. Avem o generatie care merita o calificare si sa se afirme la un turneu final. Ma bucur pentru Ganea, nu-i usor sa revii dupa o accidentare, mai ales ca are o anumita varsta. Se dovedeste inca o data ca este acel atacant valoros, care poate oricand sa faca diferenta"".

ROMANIA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.