O timisoreanca da in judecata guvernul belgian pentru a-si recupera identitatea furata in urma cu trei ani, o data cu pasaportul sau. Alaturi de autoritatile belgiene, in banca paratilor vor sta si Ministerul roman de Externe, Ministerul Interne
O timisoreanca da in judecata guvernul belgian pentru a-si recupera identitatea furata in urma cu trei ani, o data cu pasaportul sau.

Alaturi de autoritatile belgiene, in banca paratilor vor sta si Ministerul roman de Externe, Ministerul Internelor, Inspectoratul General al Politiei si Inspectoratul de Politie Timis, care nu au facut nimic, spune timisoreanca, pentru a identifica persoana care a intrat in posesia pasaportului pierdut in 2003.
Mirela Pongracz a aterizat la 30 iulie a.c. cu o cursa Tarom pe aeroportul Zaventem din Bruxelles. Dupa controlul pasapoartelor, a fost arestata sub acuzatia ca este o infractoare implicata in mai multe furturi. Mirela Pongracz si-a amintit atunci ca in trecut i-a fost furat pasaportul, insa informatia nu a scapat-o nici de arest, nici de perchezitia facuta de un barbat, nu de o femeie. Acum ea cere despagubiri autoritatilor belgiene pentru modul umilitor in care a fost tratata. ""Vrem sa obtinem si radierea numelui clientului meu din evidentele politiei belgiene, mai ales ca, de la 1 ianuarie 2007 evidentele vor fi comune"", a declarat avocatul timisorencei. (Oana Stancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.