O data cu incheierea sezonului estival se termina si scandalurile de la mare, care ii au drept protagonisti pe artistii care figureaza pe afise, dar nu apar la spectacole. Pe ultima suta de metri au luat teapa Viorica si Ionita din Clejani. La
O data cu incheierea sezonului estival se termina si scandalurile de la mare, care ii au drept protagonisti pe artistii care figureaza pe afise, dar nu apar la spectacole. Pe ultima suta de metri au luat teapa Viorica si Ionita din Clejani.


La inceputul verii, interpretii au semnat un contract pentru mai multe concerte pe Litoral, dar organizatorii nu i-au chemat la toate show-urile stabilite. Ceea i-a deranjat pe artisti este ca spectatorii platitori de bilete nu s-au putut bucura de prezenta lor, ba mai mult, ii considera vinovati de aceste neintelegeri. Ca si cum asta n-ar fi fost de-ajuns, la un spectacol de pe Litoral organizatorii nu le-au asigurat sonorizarea pentru un concert live, desi au garantat acest lucru. In aceste conditii, Viorica si Ionita au renuntat la concertele de la mare fiindca, spun ei, nu doresc sa-si dezamageasca publicul.
Si aceasta nu e singura surpriza neplacuta pe care au avut-o spectatorii. Acum cateva saptamani, la Neptun, s-a lasat cu scandal. A fost nevoie de intervenetia politiei pentru a calma spiritele incinse la Teatrul de Vara. Caci, pe afisul show-ului produs de Ion Postelnicu, ""Magnificii"" si ""Cei mai iubiti"", erau trecuti Adi Minune si Florin Piersic, iar pe scena au urcat doar Minodora, Nae si Vasile.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.