Fotbalistul echipei Dinamo Bucuresti
Varsta: 33 de ani Atacantul Ionel Ganea a fost eroul partidei dintre Dinamo si Universitatea Craiova, terminata cu scorul de 4-0, in etapa a V-a din Liga I. Fotbalistul a fost in mare forma si a marcat to
Fotbalistul echipei Dinamo Bucuresti
Varsta: 33 de ani Atacantul Ionel Ganea a fost eroul partidei dintre Dinamo si Universitatea Craiova, terminata cu scorul de 4-0, in etapa a V-a din Liga I. Fotbalistul a fost in mare forma si a marcat toate golurile bucurestenilor. El a declarat ca nu a mai dat patru goluri intr-un meci de cand avea 18 ani si juca in liga a patra. Ganea a marturisit ca a fost motivat si de conflictul avut inainte de meci cu patronul oltenilor, Adrian Mititelu. Pentru dinamovist, aceasta reusita coincide si cu convocarea la lotul national. Dupa o absenta de doi ani, selectionerul Victor Piturca l-a cooptat pe ""Ganez"" pentru meciurile cu Bulgaria si cu Albania din preliminariile Euro-2008. Pentru revenirea la echipa nationala si pentru evolutia spectaculoasa din campionatul intern, Jurnalul National il declara pe Ionel Ganea ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.