Castigatorul marelui trofeu ""Mamaia"" 2006 este un fost tehnoredactor la o revista de publicitate, hair-dresser, barman si absolvent al Facultatii de Comert din cadrul ASE. Dragos Chircu a reusit cu piesa lui Ionel Tudor (versuri Dana Dorian), "

Castigatorul marelui trofeu ""Mamaia"" 2006 este un fost tehnoredactor la o revista de publicitate, hair-dresser, barman si absolvent al Facultatii de Comert din cadrul ASE.

Dragos Chircu a reusit cu piesa lui Ionel Tudor (versuri Dana Dorian), ""De dragul tau"", sa impresioneze juriul - care i-a oferit locul I la Interpretare - , dar si Consiliul Judetean Constanta - care i-a incredintat cheia trofelui - o Skoda Octavia. Cum impozitul pe masina se ridica pana la 100 de milioane de lei vechi, premiantul s-a hotarat sa vanda automobilul. Mai ales ca din trofeu trebuie sa primeasca niste procente (o roata, o oglinda, o portiera etc.) si compozitorul, si textierul, si orchestratorul piesei. Tanarul de 24 de ani a fost adjudecat deja de agentia de impresariere condusa de Niki Constantinescu si Radu Groza. Gata, Dragos Chircu a primit biletul de intrare in show-biz-ul mioritic!
BUNICUL DIN MINA... CORBEANCA. A absolvit Facultatea de Comert din ASE, dar tot in muzica vrea sa-si faca ucenicia si sa devina un meserias fruntas. A intrat pe mana profesoarei Dana Dorian, care a scos si untul, si magiunul din el, pregatindu-l pentru marea aventura artistica. Festivalul de la Mamaia l-a facut pe Dragos VIP in Corbeanca (unde isi are resedinta). Daca v-ati intrebat vreodata unde s-a filmat reclama cu bunicul gasit in mina (stiti... ""Nepoaaate!""), ei bine, aflati acum raspunsul: in vila supercastigatorului Dragos Chircu. Asadar, casa a devenit celebra inaintea lui!

PROFESIONISTA. Aura Urziceanu a sustinut un super recital


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.