Jucatorii de la Farul au fost amendati drastic dupa infrangerile suferite in ultimele doua etape de campionat, 0-1 cu Unirea Urziceni si 0-3 cu Steaua. Astfel, dupa evolutia din meciul de acasa, cu nou-promovata din Urziceni, toti titularii au fo
Jucatorii de la Farul au fost amendati drastic dupa infrangerile suferite in ultimele doua etape de campionat, 0-1 cu Unirea Urziceni si 0-3 cu Steaua.

Astfel, dupa evolutia din meciul de acasa, cu nou-promovata din Urziceni, toti titularii au fost amendati cu cate 2.000 de dolari, iar rezervele care au intrat pe parcurs, cu 1.000 de dolari. Gurita a fost penalizat cu 4.000 de dolari, iar Florin Maxim a mai primit in plus o penalizare de 300 de dolari pentru usurinta cu care a incasat cartonasul galben ce a dus la eliminarea sa.
DRASTIC. Pentru meciul sustinut in Capitala, contra Stelei, masurile au fost de-a dreptul draconice. Cel mai mult au avut de suferit capitanul Mihai Gurita, amendat cu 15.000 de dolari si retragerea banderolei de capitan, si portarul George Curca, sanctionat cu aceeasi suma si cu pierderea postului de titular. De asemenea, Laurentiu Florea si Razvan Farmache au fost amendati cu cate 5.000 de dolari, iar Iulian Apostol cu 10.000. Toate aceste sanctiuni au fost aduse la cunostinta jucatorilor ieri de presedintele CA de la Farul, Gheorghe Bosanceanu, inaintea plecarii acestora in cantonament la Campina.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.