Cele mai renumite romance din Italia isi prezinta viata intr-un documentar senzational la Antena 1. Azi, de la ora 20:45, Antena 1 prezinta un documentar senzational despre viata personala, iubirile, prieteniile, lumea in care traiesc cele mai c
Cele mai renumite romance din Italia isi prezinta viata intr-un documentar senzational la Antena 1.


Azi, de la ora 20:45, Antena 1 prezinta un documentar senzational despre viata personala, iubirile, prieteniile, lumea in care traiesc cele mai celebre romance din Italia: Ramona Badescu, Kristina Cepraga, Laura Stone, Cristina Spatar si faimoasa Ramona Bambola. Timp de 90 de minute, cele cinci frumuseti mioritice vor permite telespectatorilor Antenei 1 sa arunce o privire in zone ale vietii lor care pana acum nu au fost niciodata dezvaluite publicului.
Cristina Spatar, a carei despartire de bogatul ei logodnic italian a starnit mare valva in presa romaneasca, povesteste pentru prima data care a fost adevaratul motiv al incheierii povestii lor de dragoste, mai ales cu atat de putin timp inainte de fastuoasa nunta, care urma sa aiba loc la castelul familiei iubitului ei. Cum mare parte din documentar a fost realizat inainte de mediatizata rupere a logodnei, toti romanii vor avea ocazia sa vada in exclusivitate superbul domeniu al familiei Maschio, casa parintilor lui Mirco Maschio, fostul ei logodnic, magazinele de lux unde Cristina isi facea cumparaturile, cu alte cuvinte viata care i-a scapat printre degete.
BOMBA BAMBOLA. O alta ""bomba"" rezervata special telespectatorilor Antenei 1 va fi interviul acordat echipei de la ""La vita e bella"" de Ramona Bambola, o voluptuoasa romanca, mai celebra in Italia decat in Romania. Bambola face furori in acest moment in tara ei adoptiva, unde e un adevarat star si, oriunde se duce, e inconjurata de fani, de vanatori de autografe, avand nevoie de bodyguarzi pentru a se putea deplasa nestanjenit. ""La vita e bella"" surprinde cateva momente din viata Kristinei Cepraga si, pentru prima oara, telespectatorii romani il vor putea vedea pe iubitul ei, James, care va vorbi despre relatia lor in timpul unei cine romantice pe malul Mediteranei. Echipa realizatoare a insotit-o pe Kitty si la cateva intalniri cu oameni-cheie din show-biz-ul italian, dar si in locurile ei preferate din Roma, atat obiective turistice celebre, cat si restaurante discrete, ale caror patroni au ajuns sa fie prietenii actritei romane.
16 ANI IN ITALIA. In cei 16 ani de cand locuieste in Italia, Ramona Badescu a ajuns cunoscuta in cele mai selecte cercuri, inclusiv printre cei care se ocupa de societati caritabile de prestigiu. Dineuri de binefacere, petreceri ale unor celebre firme de bijuterii, viata alaturi de iubitul ei, regretul pentru faptul ca a uitat mare parte din limba romana, toate sunt cuprinse in segmentul dedicat Ramonei Badescu.
Cantareata Laura Stone vorbeste cu sinceritate in documentarul Antenei 1 si despre greutatile pe care le intampina romanii cand ajung in Italia, dar arata si partile frumoase ale vietii de expatriat: cele mai frumoase locuri din Milano, restaurantele ei favorite, petreceri trasnite.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.