Omul de afaceri Ovidiu Tender va afla astazi, cu o zi inainte de expirarea mandatului de arestare preventiva, daca va fi judecat in stare de libertate pentru acuzatiile care i-au fost aduse. Tribunalul Bucuresti a analizat sambata legalitatea man
Omul de afaceri Ovidiu Tender va afla astazi, cu o zi inainte de expirarea mandatului de arestare preventiva, daca va fi judecat in stare de libertate pentru acuzatiile care i-au fost aduse.

Tribunalul Bucuresti a analizat sambata legalitatea mandatului de arestare a lui Ovidiu Tender, procedura obligatorie dupa trimiterea in judecata a omului de afaceri. Instanta de fond a decis ca Tender sa fie judecat in stare de libertate, in procesul care va incepe la 4 septembrie. Recursul declarat de procurorii DIICOT impotriva acestei hotarari (care a determinat suspendarea hotararii Tribunalului) a fost judecat ieri de magistratii Curtii de Apel Bucuresti (CAB). Tender a sustinut, inca de la inceputul anchetei, ca este nevinovat. El a afirmat ca nu a facut altceva decat sa deruleze contracte comerciale, negand implicarea lui infractionala in afacerea RAFO-CAROM. Judecatorii CAB nu au putut ieri pronunta un verdict, amanand pentru astazi luarea unei decizii privind libertatea lui Ovidiu Tender. Daca recursul va fi respins, el va fi judecat in stare de libertate.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.