Cu fostul finantator Adrian Porumboiu in tribuna, FC Vaslui a reusit prima victorie in actuala editie a Ligii 1, in timp ce pitestenii au pierdut al patrulea meci consecutiv, viata antrenorului Giuseppe Giannini devenind din ce in ce mai grea. MEMOR
Cu fostul finantator Adrian Porumboiu in tribuna, FC Vaslui a reusit prima victorie in actuala editie a Ligii 1, in timp ce pitestenii au pierdut al patrulea meci consecutiv, viata antrenorului Giuseppe Giannini devenind din ce in ce mai grea.
MEMORII. Golul reusit de Gheorghiu in debutul partidei (a€™5) a fost de ajuns pentru ca moldovenii sa se bucure pentru primul succes din campionat. La final insa, oaspetii au cedat nervos, spargand mai multe geamuri de la vestiare si acuzand arbitrajul in termeni duri. ""A fost japca, japca, japca. De mult nu am mai vazut un arbitraj care sa defavorizeze in asemenea hal o echipa. Vom face memoriu, desi suntem constienti ca nu se va intampla nimic, iar rezultatul de pe teren va ramane"", a declarat Nicolae Dobrin, consilierul gruparii argesene. Replica a dat-o imediat fostul patron al vasluienilor, Adrian Porumboiu: ""Acuzele lor nu sunt justificate. Nu au de ce sa se planga, fiindca nu au avut nici o faza de poarta"". Recunoscand totusi ca meciul a fost slab: ""Am vazut doua echipe prafuite"". Conducerea moldovenilor a declarat ca va solicita LPF sanctionarea celor de la FC Arges, ca urmare a comportamentului violent de la final. Altfel, in aceste zile va avea loc o sedinta la FC Arges, in care se va discuta si soarta antrenorului italian.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.