Ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, da asigurari ca posibila organizare a alegerilor anticipate in 2007 nu ar afecta imaginea Romaniei in plan extern. Invitat la scoala de vara a tineretului liberal, ministrul a aratat ca singurul lucru
Ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, da asigurari ca posibila organizare a alegerilor anticipate in 2007 nu ar afecta imaginea Romaniei in plan extern.

Invitat la scoala de vara a tineretului liberal, ministrul a aratat ca singurul lucru care intereseaza cancelariile europene este legat de continuarea reformei incepute. ""Problema nu este daca vor fi sau nu alegeri anticipate. Problema este ca formula guvernamentala care rezulta sa continue proiectul care a demarat.Sa nu se impotmoleasca in nimicuri, sa nu inchida robinetele, sa nu tranteasca usile"", spune Ungureanu.
INTALNIRE DE PACE. Declaratia ministrului de Externe vine pe fondul informatiilor lansate de liderii PD in ultimele zile cum ca ar fi cazut de acord cu PNL in privinta organizarii anticipatelor la inceputul anului viitor. De alfel, astazi, liderii Aliantei ar urma sa inlocuiasca sedinta CNC cu o reuniune largita la circa 30 de membri ai conducerilor celor doua formatiuni, la un restaurant bucurestean, care se vrea primul pas din impacarea decisa saptamana trecuta, cand PNL si PD au decis sa nu se mai atace cel putin pana la sfarsitul anului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.