La trei zile dupa calificarea in grupele Ligii Campionilor, elevii lui Cosmin Olaroiu au facut instructie cu formatia de la malul Litoralului. Tehnicianul stelist a introdus o formatie schimbata, dar acest lucru n-a afectat deloc relatiile de joc.

Olaroiu s-a temut de meciul cu Farul mai mult decat a lasat sa se vada. Nu atat din cauza adversarilor, care par destul de departe de forma din sezonul trecut, cat mai ales a propriilor jucatori, entuziasmati la maximum de accederea in grupele Ligii Campionilor.
FORTA. Fortat de suspendari si accidentari, tanarul tehnician al ""militarilor"" a aruncat in lupta o garnitura care continea patru modificari fata de cea care a gasit miercuri reteta succesului. Ghionea, Saban, Bostina si Oprita au fost noutatile de aseara, dar rezultatul a fost peste asteptari. Asemeni unei mari echipe, unde banca de rezerve ofera mereu solutii viabile, Steaua a demonstrat inca o data ca-si merita parcursul, relatiile de joc ramanand neschimbate.
SLAB. De partea cealalta, Farul aproape ca n-a contat pe teren. Pentru o formatie care si-a propus drept obiectiv participarea in cupele europene, constantenii s-au prezentat lamentabil, fara nerv si ambitie. ""E foarte bine ca am castigat acest joc, care este foarte important in economia campionatului si in mentinerea tonusului pozitiv. Cred ca argumentul nostru cel mai important a fost experienta mai mare. Dorin Goian este suspect de o fisura la unul din degetele de la piciorul drept"", a spus aseara Cosmin Olaroiu.

ETAPA 5