Diplomat de cariera, liderul PSD Mircea Geoana incepe sa se remarce in ofensiva declansata impotriva rivalilor politici printr-un limbaj extrem de dur si adesea picant. El a dovedit acest lucru zilele trecute, la scoala de vara a PSD de la Vatra Dorn
Diplomat de cariera, liderul PSD Mircea Geoana incepe sa se remarce in ofensiva declansata impotriva rivalilor politici printr-un limbaj extrem de dur si adesea picant. El a dovedit acest lucru zilele trecute, la scoala de vara a PSD de la Vatra Dornei, cand a lansat un sir lung de acuzatii la adresa puterii.
VEHEMENTUL IMPROVIZAT. ""L-am lasat pe Traian Basescu prea mult timp in pace. Iata ca se dovedeste ca el, care spunea ca este un campion al luptei cu comunismul si cu Securitatea, este un produs al sistemului. Si de fapt este un impostor"", s-a descarcat Geoana. Uitandu-se apoi spre alianta de la guvernare, liderul PSD s-a folosit de acelasi arsenal. ""Nu a fost, dupa 1989, o perioada mai haina, mai cainoasa decat cea din ultima vreme. PSD a fost atacat la modul cel mai marsav, suntem amenintati cu santajul dosarelor, copiii si nevestele noastre sunt dati afara de la serviciile lor.""
In aceste conditii, a decretat Geoana, alternativa la actuala putere este PSD-ul, ""pregatit"" sa castige viitoarele alegeri, fie ele anticipate, iar Vatra Dornei este locul de unde social-democratii pornesc marsul spre guvernare si de unde ""incepe sa dispara dihonia dintre lideri"". De altfel, la intalnirea cu liderii judeteni, ce a urmat scolii de vara, mai marii PSD au decis ca pesedistii care se vor mai harjoni in presa sa fie aspru sanctionati. Cat priveste acuzatiile lui Geoana, vicepresedintele PD Cezar Preda le-a calificat ca neavand ""consistenta"", iar cel al PNL, Gheorghe Flutur, i-a ironizat pe pesedisti spunand ca ""li s-a facut foame de Romania"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.