Noua grila de toamna a Antenei 1 va aduce show-uri de divertisment de productie locala, filme cu mare succes de box-office, o noua telenovela romaneasca, un sitcom original si Cupa UEFA in exclusivitate. Din 10 septembrie se da startul unei noi

Noua grila de toamna a Antenei 1 va aduce show-uri de divertisment de productie locala, filme cu mare succes de box-office, o noua telenovela romaneasca, un sitcom original si Cupa UEFA in exclusivitate.

Din 10 septembrie se da startul unei noi emisiuni: ""Simte ritmul Antena 1"". In acest show, toate vedetele postului Antena 1 isi vor prezenta productia intr-o maniera inedita. Si matinalul Antenei 1 va fi unul cu totul nou. Daniel Capatos va aduce in casele dumneavoastra in fiecare dimineata emisiunea ""VDTV"". ""Matinalul nostru este mic si voios, de tip news magazin, cu diverse rubrici de care oamenii sunt interesati la prima ora a diminetii"", spune Dan Capatos.
TELENOVELA. O alta superproductie a acestei toamne este o noua telenovela, ""Vocea inimii"", marca ANTENA 1 & Lazarov, despre care putinii norocosi care au vazut primele episoade spun ca se va bucura de cel putin tot atata succes ca ""Secretul Mariei"". Din distributie vor face parte Olga Delia Mateescu, Cezara Dafinescu, Alexandru Repan, Ioan Isaiu, Marius Bodochi, Maria Dinulescu, Viorica Voda, Toma Danila si multi, multi altii. Povestea care a stat la baza scenariului a fost aleasa din patru propuneri ale argentinienilor.
""NOAPTEA ERORILOR"". Pentru finele lui septembrie, Antena 1 a programat o alta premiera: ""Noaptea erorilor"", un super-show de farse, in care victimele sunt cele mai cunoscute vedete de televiziune, dar si personaje din lumea muzicala autohtona. Incepand cu luna octombrie, Antena 1 se aventureaza si in domeniul sitcomului cu o productie proprie plina de viata, ritm si culoare: ""Fast Food"". Serialul de comedie va fi difuzat in prime-time si urmareste peripetiile pline de haz ale unor tineri frumosi si simpatici, care lucreaza la un restaurant fast-food dintr-un mall, unii pentru a se intretine pe durata studiilor, altii doar pentru a avea o ocupatie, iar altii sperand chiar sa faca o cariera impresionanta in domeniu. Din distributie fac parte, printre altii, doua dintre componentele trupei A.S.I.A.: Sorana Mohamad si Alina Crisan.
EMISIUNI CONSACRATE. Revine si ""artileria grea"". Emisiunea ""9595"" reincepe la 4 septembrie. Luni va fi ""Revansa starurilor"" (din 11 septembrie), martea va fi ""Din dragoste"" (5 septembrie), miercurea bate la usa ""Ziua judecatii"" (6 septembrie), joi si vineri sunt programate filme de calibru, sambata este dedicata microbistilor, iar in ultima zi de week-end, la pranz, Mihaela Radulescu da intalnire telespectatorilor la ""Duminica in familie"" (din 10 septembrie), pentru ca seara, din octombrie, sa revina pe micile ecrane Divertis, Animat Planet si serialul paranormal ""Martor fara voie"".

PENTRU TOATE GUSTURILE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.