Cele 22.500 de bilete puse in vanzare de clubul Universitatea Craiova s-au epuizat, astfel ca meciul din aceasta seara se va desfasura cu casa inchisa. Pentru a preintampina eventuale incidente intre suporteri, Jandarmeria a anuntat ca masurile de se
Cele 22.500 de bilete puse in vanzare de clubul Universitatea Craiova s-au epuizat, astfel ca meciul din aceasta seara se va desfasura cu casa inchisa. Pentru a preintampina eventuale incidente intre suporteri, Jandarmeria a anuntat ca masurile de securitate vor fi draconice.
SPION. Ioannis Matzourakis, antrenorul lui Xanthi Skoda, viitoarea adversara a lui Dinamo in Cupa UEFA, va fi prezent la meci pentru a-i spiona pe ""caini"". Altfel, atacantul australian Michael Baird s-a intors in Banie si va fi titular. Acesta are un moral ridicat, dupa ce logodnica sa Angie s-a refacut dupa ce a fost diagnosticata cu meningita. ""Baird nu va rata sansa de a face varza apararea lui Dinamo"", a spus Adrian Mititelu, convins ca varful de la Antipozi va fi supermotivat in aceasta seara.
OSTILITATE. Antrenorul Mircea Rednic, a spus ca stie ce il asteapta la Craiova. ""Stim ca in Banie ne asteapta o atmosfera ostila, pe care o creeaza si Adrian Mititelu prin declaratiile sale. Meciul cu Universitatea este important atat pentru mine, cat si pentru echipa"", a declarat ""Puriul"". El a mai precizat ca suporterii dinamovisti vor veni la meci si spera sa nu se intample incidente.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.