Calificarea in Liga Campionilor i-a obligat pe condu-catorii Stelei sa caute solutii pentru intarirea lotului. Programul urmatoarei perioade competitionale va fi unul infernal, iar efectivul campioanei Romaniei este unul destul de redus. Accident
Calificarea in Liga Campionilor i-a obligat pe condu-catorii Stelei sa caute solutii pentru intarirea lotului. Programul urmatoarei perioade competitionale va fi unul infernal, iar efectivul campioanei Romaniei este unul destul de redus.

Accidentarile lui Mirel Radoi si Victoras Iacob ii vor tine pe cei doi in afara echipei pana spre sfarsitul lunii urmatoare, insa saptamana viitoare Steaua ar putea face doua-trei mutari importante, menite sa intareasca lotul condus de Cosmin Olaroiu.
VARIANTE. Omul care se ocupa de tratative este managerul general al ros-albastrilor, Mihai Stoica. Dupa ce a fost prezent la Monte Carlo, la tragerea la sorti a grupelor Ligii Campionilor, oficialul stelist nu a revenit in tara, indreptandu-se, din cate se pare, catre Belgia, acolo unde a negociat doua transferuri. Surse apropiate Stelei sustin ca echipa din B-dul Ghencea este interesata de un atacant si de un mijlocas ofensiv de la Sporting Club Charleroi.
NEGOCIERI. Insa marea surpriza ar putea veni din Ucraina, de la campioana en-titre, Sahtior Donetk, echipa antrenata de Mircea Lucescu. Patronul Stelei, Gigi Becali, a discutat la telefon cu Lucescu, intre cei doi realizandu-se, din cate se pare, un acord in privinta transferului mijlocasului sarb Zvonimir Vukici. Acesta nu prea are sanse de a mai prinde primul ""11"" la Sahtior, in conditiile in care ceilalti mijlocasi din lotul lui Mircea Lucescu, Matuzalem, Timosciuk, Fernandinho sau Duljaj sunt in forma si greu de scos din echipa. Mai mult, Vukici are drept de joc in Liga Campionilor, el neapucand sa joace nici un minut in dubla pe care Sahtior a sustinut-o cu Legia Varsovia, in turul 3 preliminar.
OPINIE. Antrenorul celor de la Sahtior, Mircea Lucescu, a vorbit despre grupa Stelei din Liga Campionilor: ""Realul are doar o imagine mai buna. Apoi, Lyon nu este deloc de speriat. Campionatul romanesc este la fel de tare ca acela din Franta"", a spus Lucescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.