S-au dus vremurile cand televiziunile scoteau rating din evenimente de importanta nationala. Acum isi fac audienta maxima din nunti, botezuri si inmormantari.

Ce nu face omul pentru a-si multumi prietenii? Schimba si data casatoriei! Ionut Iftimoaie si-a mutat nunta cu o saptamana mai devreme, pentru ca Teo sa poata fi prezenta, cu tot cu echipa de filmare, la deosebitul eveniment. Caci, vorba ceea: nu se poate nunta faraa€¦ Teo. Astfel, toata lumea a fost multumita: luptatorul K1 si logodnica sa, Maria Placinta, s-au vazut ""pe sticla"", iar ""doamna"" si Tanta si-au facut frumoasa emisiune. Daca ""Vrei Teo, ai Teo!"". Saracul Ionut s-a trezit cu ea pe cap (adica cu Teo) chiar si cand era in chiloti si trebuia sa se imbrace in costumul de ginerica. Dar protevistii n-au consumat spatiul de emisie degeaba. Chiar au prins o nunta ca-n povesti. Mireasa a fost superba (doar a castigat locul al treilea la editia din 2005 a concursului Miss Romania), Ionut este de o modestie si de-o eleganta rara, Teo a plans de emotie, iar lumea care s-a stransa€¦ ca la nunta, i-a primit cu toata caldura, tocmai fiindca n-au avut fite de vedete. Nici primarul n-a fost atat de emotionat, cum a fost de exemplu cel care a oficiat casatoria Monicai cu Irinel Columbeanu, si care s-a balbait mai ceva ca vedetele trecute la ""Top rusinica"".
Kitsch-ul secolului ne-a fost servit de B1 TV, cu tot cu reluarile de rigoare, de parca ar fi fost programul de Revelion. Nunta lui Iri cu Moni, filmata cu 12 camere, n-a fost altceva decat un maraton mediatizat pana la saturatie. Iar mireasa n-a facut decat ceea ce face la fiecare editie a emisiunii care ii poarta numele: a mancat. Cu alte cuvinte, un om de afaceri a dat cu bata-n balta, la Snagov, iar stilisti, analisti ai horoscoapelor si ziaristi ai casei si-au dat cu parerea despre fericitul eveniment.

""NUNTA MILENIULUI"": Iri si Moni au avut o petrecere rasuflata, cu muzica nepotrivita, adaptata unui festival cu intrare gratuita