Este unul dintre putinii artisti care canta de placere si mai putin pentru bani. Asta pentru ca afacerea pe care o are, o firma de constructii, ii aduce venituri frumusele. Mihai Margineanu, vamaiot cu vechi state de plata, a parcurs un drum dest
Este unul dintre putinii artisti care canta de placere si mai putin pentru bani. Asta pentru ca afacerea pe care o are, o firma de constructii, ii aduce venituri frumusele.

Mihai Margineanu, vamaiot cu vechi state de plata, a parcurs un drum destul de sinuos pana sa ajunga pe scena. In 1990 a inceput prima facultate, Academia Romana de Management, pe care a terminat-o, cu chiu cu vai, in 1996, pe motiv de repetentie. Apoi, s-a indreptat spre Universitatea Tehnologica de Constructii, unde nu a rezistat decat doi ani. Margineanu a vandut cosmetice si publicitate pana ce un client i-a propus sa devina director comercial intr-o firma de constructii. Decat sluga la altul, mai bine la propriul stapan, si-a zis Margineanu, asa ca si-a deschis propria firma, care nu-i merge rau deloc. Tinta lui pentru 2006 este o cifra de afaceri de aproape un milion de euro. Pana in urma cu un an, nu-si dadea chitara jos din cui decat pentru prieteni.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.