Cel mai mare defect al unei femei este curiozitatea. A fi curios nu este in sine un lucru rau. Nu e rau sa fii curios cum scrie un autor sau altul, sau de pilda sa fii curios sa vizitezi anumite locuri. Si sunt multe alte curiozitati justificate.
Cel mai mare defect al unei femei este curiozitatea. A fi curios nu este in sine un lucru rau. Nu e rau sa fii curios cum scrie un autor sau altul, sau de pilda sa fii curios sa vizitezi anumite locuri.

Si sunt multe alte curiozitati justificate. Dar ceea ce nu e normal e sa fii curios ce a facut un vecin de-al tau sau cineva cu care nu ai o legatura foarte stransa, doar de dragul de a afla lucruri noi despre oameni noi sau, si acum ajungem la cea mai grava curiozitate, aceea a termenilor de comparatie. Femeile nu se opresc la primul barbat din viata lor, si asta nu pentru ca nu au sentimente pentru acesta, sau invers, ci pur si simplu pentru ca nu pot sa traiasca cu gandul ca putea sa fie mai bine cu altcineva. Si asta se numeste tot curiozitate. Asadar curiozitatea poate fi satisfacuta, femeia insa nu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.